Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Waterstof de toekomst van het Noorden?

4 april, 2018 om 6:00 pm - 10:00 pm

Gratis

MKB Ondernemersavond gaat vanaf 2018 verder als Stichting MKB Ondernemersavond en daar hoort een nieuwe website, een nieuw logo en uiteraard weer mooie bijeenkomsten bij. Op 4 april 2018 staat de eerste MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer weer te gast in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

 

Waterstof, de toekomst van het Noorden?
Leer alles over waterstof en de kansen voor ondernemers!

 

Waterstof wordt de laatste tijd steeds vaker genoemd als dé brandstof van de toekomst. Maar wat is het precies? Waar is dat precies op gebaseerd en is het wel zoveel beter dan fossiele brandstoffen? Wat zijn de verschillen en hoe ziet de toekomst eruit met het gebruik van waterstofgas? Maar ook niet onbelangrijk…. wat kan ik er als ondernemer mee, waar liggen kansen en waarom is het interessant voor het Noorden?

 

Ad van Wijk,  duurzame energieondernemer en deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft neemt ons mee in de wereld van waterstofeconomie. Ook zal het podium worden gegeven aan de twee noordelijke ondernemingen Resato (Drentse onderneming 2017) en Holthausen (Groningse Hesla), die waterstofgas hebben toegepast in hun onderneming. Zij zullen u meer vertellen over de successen en de groei die zij hebben gerealiseerd met deze alternatieve vorm van brandstof.

 

Op donderdag 8 februari jl. werd in het programma BRANDPUNT uitgebreid stil gestaan bij de mogelijkheden van Waterstof in Groningen. Klik hier om dit item te bekijken.

 

Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

 

Gegevens

Datum:
4 april, 2018
Tijd:
6:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-ondernemersavond-4-april-2018-waterstof-economie-43401124933

Locatie

Congrescentrum Hanze Plaza
Protonstraat 6
Groningen,

Organisator

MKBOndernemersavond