Aanmelden Bijeenkomst

Wilt u weten wanneer de eerstvolgende MKB Ondernemersavond plaats zal vinden? In de agenda onderaan de pagina vindt u alle relevante gegevens én kunt u zich ook direct aanmelden.

Aanmelden:
Het is noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Wij werken hierbij met het systeem Eventbrite. Na het (eenmalig) aanmaken van een persoonlijke account kunt u zich aanmelden voor de MKB Ondernemersavond. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw registratie. Wilt u achteraf gegevens aanpassen, dan is dit uiteraard mogelijk. U logt hiervoor in op uw eventbrite-account en past uw gegevens onder ‘Beheer Events’ simpelweg aan.

No-Show policy:
De MKB Ondernemersavond is kosteloos bij te wonen. Wel hanteren wij een no-show policy, wat concreet inhoudt dat u zich zonder kosten kunt afmelden tot op de dag voorafgaand aan het event (dus uiterlijk tot 1 dag voor de MKB Ondernemersavond) via Eventbrite. Indien u zich niet heeft afgemeld, zijn wij genoodzaakt EUR 25,- per persoon in rekening te brengen. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Bekijk hier onze disclaimer!